Betingelser og vilkår

 

GENERELT

Dette websted drives af Oriqo B.V. Udtrykkene "vi", "os" og "vores" på hjemmesiden henviser til Oriqo B.V. Oriqo B.V. tilbyder dig som bruger dette websted, inklusive al tilgængelig information, værktøjer og tjenester, forudsat at du accepterer alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er angivet her.

Når du besøger vores websted og / eller køber nogen af ​​os, deltager du i vores "Service" og accepterer, at du er bundet af følgende vilkår ("Brugsbetingelser", "Vilkår"), herunder yderligere vilkår og politikker, som dette websted refererer til og / eller hyperlinks tilgængelige her. Disse brugsbetingelser gælder for alle brugere af hjemmesiden, inklusive og uden begrænsning for brugere, der ser, sælger, køber privat eller som en virksomhed og / eller bidrager til indholdet på webstedet.

Læs disse brugsbetingelser omhyggeligt, inden du åbner eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du, at du er bundet af disse vilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene i denne aftale, må du ikke bruge webstedet eller webstedets tjenester. Hvis disse brugsvilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse brugsvilkår.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der er lagt ud i den aktuelle butik, er også omfattet af disse brugsbetingelser. Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af vilkårene for brug på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte alle dele af disse brugsbetingelser ved at offentliggøre opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at regelmæssigt kontrollere for ændringer på denne side. Du accepterer disse ændringer, hvis du fortsætter med at bruge eller få adgang til webstedet, efter at de er offentliggjort.

Vores butik er hostet hos Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig..

 AFDELING 1 - VILKÅR OG BETINGELSER FOR ONLINE-BUTIKEN

Ved at acceptere disse brugsbetingelser bekræfter du, at du er myndig i dit land eller den provins, hvor du bor, eller at du er myndig i dit land eller provins, hvor du bor, og accepterer at dine mindre slægtninge kan bruge dette websted.

Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, og du må heller ikke overtræde lovgivningen i din jurisdiktion (inklusive men ikke begrænset til ophavsretslove), når du bruger vores service.

Du må ikke overføre orme, vira eller nogen form for destruktiv kode.

Overtrædelse eller overtrædelse af nogen af ​​vilkårene og betingelserne resulterer i øjeblikkelig ophør af dine tjenester.

AFDELING 2 - VILKÅR OG BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at nægte personer adgang til vores service af enhver grund og når som helst.

Du har forstået, at dit indhold (eksklusive kreditkortoplysninger) muligvis kan sendes ukrypteret, og at dette inkluderer (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer til integration og tilpasning til tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under netværksoverførsel.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller bruge nogen del af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller enhver kontakt på Hjemmesiden, gennem hvilken Tjenesten leveres uden vores udtrykkelige og skriftlige samtykke.

Overskrifterne i denne aftale bruges udelukkende til at skabe klarhed og begrænser eller påvirker ikke disse vilkår på nogen anden måde.

 SEKTION 3 - NØJAGTIGHED, FÆLLESKAB OG TIDLIG INFORMATION

Vi er ikke ansvarlige for nøjagtigheden, fuldstændigheden eller rettidigheden af ​​de oplysninger, der gøres tilgængelige på dette websted. Materialet på dette websted er kun til generel information, og brugerne bør ikke stole på eller bruge det som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere opdaterede informationskilder. Al tillid til materialet på dette websted sker på egen risiko.

Dette websted kan indeholde nogle historiske oplysninger. Historiske oplysninger er ikke nødvendigvis aktuelle og er kun vejledende. Vi forbeholder os ret til når som helst at ændre indholdet på dette websted, men vi er ikke forpligtet til at opdatere oplysningerne på vores hjemmeside. Du accepterer, at det er dit ansvar at kontrollere for ændringer på vores websted.

SEKTION 4 - ÆNDRINGER I TJENESTEN OG PRISER

 Vi kan ændre vores produktpriser uden forudgående varsel.

Vi forbeholder os ret til at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) når som helst uden forudgående varsel.

Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for ændringer, prisændringer eller blokering eller opsigelse af tjenesten.

AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

Nogle produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller udveksles i overensstemmelse med vores returpolitik.

Vi har gjort vores yderste for at vise farverne og billederne på vores produkter så nøjagtigt som muligt og svarende til dem, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at farvedisplayet på din computerskærm er korrekt.

Vi forbeholder os ret til, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi udøver muligvis denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af produkter eller tjenester, vi tilbyder. Vi kan ændre alle beskrivelser af produkter eller produktpriser til enhver tid uden forudgående varsel og efter eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Alle tilbud på produkter eller tjenester på dette websted er ugyldige, hvor disse er forbudt.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, information eller andet materiale, der er købt eller opnået af dig, lever op til dine forventninger, eller at vi retter eventuelle fejl i tjenesten.

 AFSNIT 6 - FAKTURERING OG NØJAGTIGHED AF KONTOINFORMATION

Vi forbeholder os ret til at nægte at levere ordrer, som du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de købte mængder pr. Person, pr. Husstand eller pr. Ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der placeres af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. Hvis vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi prøve at underrette dig ved at kontakte den e-mail-adresse og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, du har angivet, når du bestiller. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores mening ser ud til at være afgivet af forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger til alle køb i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnummer og udløbsdato, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

For mere information, se vores returpolitik.

SEKTION 7 - VALGFRIE VÆRKTØJ

Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har input eller kontrol over.

Du accepterer og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som det er" og "som tilgængeligt" uden nogen garanti eller tilstand af nogen art og uden godkendelse. Vi har intet ansvar for eller relateret til din brug af tredjepartsværktøjer.

Al brug af ethvert værktøj, der tilbydes via webstedet, er udelukkende på din egen risiko og efter eget skøn, og du skal sikre dig, at du er opmærksom på og accepterer vilkårene og betingelserne for de værktøjer, der leveres af relevante tredjepartsudbydere.

Vi kan muligvis også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via hjemmesiden (inklusive lanceringen af ​​nye værktøjer og ressourcer). Disse nye funktioner og / eller tjenester er også dækket af disse brugsbetingelser.

AFDELING 8 - TREDJEPARTS LINKS

Vist indhold eller visse produkter og tjenester tilgængelige via vores service kan indeholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslinks på dette websted kan føre dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og er ikke ansvarlige for tredjepartsmateriale eller websteder eller for andet materiale, produkter eller tjenester fra tredjepart.

Vi er ikke ansvarlige for mangler eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå omhyggeligt tredjepartspolitikker og praksis, og sørg for at forstå dem, inden du foretager en transaktion. Klager, krav, problemer eller spørgsmål vedrørende produkter fra tredjepart skal rettes til tredjemand.

 AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDLÆG

Hvis du sender bestemte specifikke bidrag (f.eks. Deltagelse i konkurrence) efter vores anmodning, eller hvis du sender kreative ideer, forslag, kladder, planer eller andet materiale uden vores anmodning, enten online, via e-mail, post eller på anden måde (i fællesskab kaldet "kommentarer"), accepterer du, at vi til enhver tid og uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge eventuelle kommentarer, som du videresender til os. Vi er ikke og er ikke forpligtet til (1) at opretholde fortrolige kommentarer; (2) at betale erstatning for eventuelle kommentarer eller (3) for at svare på eventuelle kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn finder ulovligt, stødende, truende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændigt eller på anden måde stødende eller krænker en parts intellektuelle ejendomsrettigheder eller disse brugsbetingelser.

Du accepterer, at dine kommentarer muligvis ikke krænker tredjeparters rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller andre personlige eller ejendomsrettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer muligvis ikke indeholder ærekrænkende eller på anden måde ulovligt, stødende eller uanstændigt materiale eller indeholder computervirus eller anden ondsindet kode, der på nogen måde kan påvirke tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være nogen anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller nogen tredjepart med hensyn til oprindelsen af ​​kommentarer. Du er eneansvarlig for alle kommentarer, du fremsætter, og deres nøjagtighed. Vi tager intet ansvar og er ikke ansvarlige for kommentarer fra dig eller en tredjepart.

 SEKTION 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når du indtaster personlige oplysninger via butikken, er dette reguleret af vores fortrolighedspolitik. Se vores fortrolighedspolitik.

 AFSNIT 11 - FEJL, RETTELSER OG ANSVARSFRASKRIVELSER

Der kan være oplysninger på vores websted eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, at ændre eller opdatere oplysninger eller at annullere ordrer på information i tjenesten eller på et relateret websted er forkert når som helst uden forudgående varsel (selv efter at du har sendt din ordre).

Vi forpligter os ikke til at opdatere, ændre eller afklare oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted, inklusive og uden begrænsning med hensyn til prisoplysninger, undtagen som krævet i loven. Ingen specificeret opdateringsdato, der er specificeret i Tjenesten eller på et relateret websted, skal fortolkes som ændring eller opdatering af oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted.

SEKTION 12 - FORBUDT ANVENDELSE

Ud over andre forbud, der er angivet i brugsbetingelserne, er brugen af ​​webstedet eller dets indhold forbudt til: (a) ethvert ulovligt formål; (b) at tilskynde andre til at udføre eller engagere sig i ulovlige handlinger (c) overtræder internationale, føderale, provinsielle eller statslige bestemmelser, love eller lokale regler; (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres immaterielle rettigheder; (e) at chikanere, misbrug, fornærmelse, skade, bagvaskelse, bagvaskelse, foragt, skræmme eller diskriminere på baggrund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at give falske eller vildledende oplysninger; (g) at uploade eller transmittere vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der bruges eller kan bruges på en måde, der påvirker funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller et beslægtet websted, andre websteder eller Internettet ; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger (i) at sende spam, phishing, pharming, påskud, edderkop, crawl eller skrabe; (j) til uanstændige eller umoralske formål eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os ret til at opsige din brug af tjenesten eller et relateret websted, hvis du overtræder nogen af ​​de forbudte anvendelser.

 AFSNIT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE AF GARANTIER; ANSVARSBEGRÆNSNING

Vi kan ikke garantere, love eller forsikre, at din brug af vores service er uafbrudt, hurtig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, du kan opnå ved at bruge tjenesten, er korrekte eller pålidelige.

Du accepterer, at vi undertiden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller afbryde tjenesten når som helst uden varsel til dig.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge Tjenesten er på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten, leveres (undtagen når vi udtrykkeligt angiver dette) "som det er" og "som tilgængeligt" til din brug uden nogen garanti eller tilstand af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, herunder eventuelle underforståede garantier eller betingelser vedrørende salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

Under ingen omstændigheder kan Oriqo B.V., vores direktører, officerer, medarbejdere, tilknyttede virksomheder, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere være ansvarlige for enhver skade, tab, krav eller enhver direkte, indirekte, tilfældig, straf, speciel, eller følgeskader af enhver art, herunder uden begrænsning tabt fortjeneste, tabte indtægter, tabte besparelser, tab af data, udskiftningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt, erstatning (herunder uagtsomhed), strengt ansvar eller på anden måde som følge af din brug af nogen af ​​tjenesten eller produkter købt ved hjælp af tjenesten eller for ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller udeladelser i noget indhold, eller ethvert tab eller skader af enhver art, der opstår som et resultat af brugen af ​​tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er postet, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via tjenesten, selv hvis de får råd om deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af erstatningsansvar for følgeskader eller tilfældige skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset i det maksimale omfang, som loven tillader.

AFSNIT 14 - SKADER

Du accepterer, at Oriqo B.V. og vores moderselskaber, datterselskaber, datterselskaber, partnere, ledere, bestyrelsesmedlemmer, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere holdes fri for erstatning og erstatning for alle krav eller skader, herunder rimelig advokatsalær, som foretages af en tredjepart som et resultat af eller som et resultat af din overtrædelse af disse brugsvilkår eller de dokumenter, de henviser til, eller din overtrædelse af en lov eller en tredjeparts rettigheder.

AFSNIT 15 - ADSKILLELIGHED

I tilfælde af at en bestemmelse i disse brugsbetingelser anses for at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal denne bestemmelse ikke desto mindre være eksigibel i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, og den ikke-håndhævelige del anses for at være adskilt fra disse brugsbetingelser og en sådan beslutning påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af ​​andre tilbageværende bestemmelser.

AFSNIT 16 - AFSLUTNING

Parternes forpligtelser og pjece, der gælder inden opsigelsesdatoen, gælder til alle formål fortsat efter opsigelsen af ​​denne aftale.

Disse brugsbetingelser gælder, hvis ikke eller indtil enten du eller vi opsiger dem. Du kan når som helst opsige disse brugsvilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores websted.

Hvis du efter vores mening ikke overholder, eller vi har mistanke om, at du ikke overholder vilkårene eller betingelserne i disse brugsbetingelser, kan vi også opsige denne aftale når som helst uden forudgående varsel, og du forbliver ansvarlig for alle udestående beløb indtil datoen for opsigelsen, og / eller vi kan derfor nægte dig adgang til vores tjenester (eller nogen del deraf).

 AFSNIT 17 - HELE AFTALEN

Manglende udøvelse eller håndhævelse af nogen ret eller bestemmelse i disse brugsbetingelser udgør ikke et afkald på en sådan ret eller bestemmelse.

Disse brugsbetingelser og eventuelle politikker eller driftsregler, der offentliggøres af os på dette websted eller med hensyn til tjenesten, udgør hele aftalen og kontrakten mellem dig og os, og de styrer din brug af tjenesten og afløser tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag, mundtlige såvel som skrevet mellem dig og os (inklusive men ikke begrænset til tidligere versioner af disse brugsbetingelser).

 Usikkerhed i fortolkningen af ​​disse brugsbetingelser bør ikke fortolkes over for den etablerende part.

 AFSNIT 18 - GÆLDENDE LOV

 Disse brugsbetingelser og alle separate aftaler, hvorefter vi leverer tjenester, styres af og fortolkes i overensstemmelse med Dansk lovgivning.

 AFSNIT 19 - ÆNDRINGER I BRUGSVILKÅRENE

Du kan til enhver tid gennemgå den nyeste version af brugsbetingelserne på denne side.

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte dele af disse brugsvilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at regelmæssigt kontrollere for ændringer på vores websted. Du accepterer disse ændringer, når du fortsætter med at bruge eller få adgang til vores websted eller Tjenesten, efter at ændringer til disse brugsbetingelser er blevet offentliggjort.

 PUNKT 20 - KONTAKTINFORMATION

Spørgsmål vedrørende brugsbetingelserne skal sendes til os på info@hartmannco.dk

 

    x